top of page

Lyxigt äventyr vid Atlantens kust!

Ridning, yoga och exklusivt boende i underbara Marocko!

Underbara Dar Boutazert

Fyll på med energi - unna dig en skön vecka i magnifika Marocko! Vi njuter förstklassigt boende på Dar Boutazert med pool, egen svit och storslagen miljö. Under dessa sköna dagar ingår också yoga, ridning, drink före maten och trerätters middagar, en valfri behandling, massage, pedikyr eller reikihealing. Möjlighet finns att boka fler för att skämma bort sig själv ytterligare. Vi rider cirka tre timmar före lunch och man kan sedan välja om man vill åka tillbaka till hotellet eller rida även under eftermiddagen. Våra hästar är vackra och trygga berber/arabhästar, vana vid olika sorters ryttare och vi rider i den natursköna miljön kring Atlantkusten. Allt är ordnat förutom flygbiljetten, så missa inte detta - verkligen en upplevelse utöver det vanliga!

 

Liten exklusiv grupp - max 8 personer.

Pris: 19 900 SEK
Datum: 
4 - 11 september

Detta ingår:

Ridning

Kost och logi

Yogapass 

En dagstur till Essaouira

Transfer från flygplatsen Marrakech 

En valfri behandling

Detta ingår ej:

Dricks

Flygresan

Läsk och alkoholhaltiga drycker

Lunch den lediga dagen i Essaouira

hästar vattenbryn byggnad nära.png
Fantastisk mat på Dar Boutazert
En av de vackra sviterna på Dar Boutazert
Vid havt avsats.jpg

Dar Boutazert drivs av Peter och Reino, två svenskar som bott i Marocko i drygt 20 år och tillsammans driver de det otroligt vackra Dar Boutazert - en riktig pärla vid Atlantens kust. Läs mer här

Programmet:

Dag 1

Ankomst och upphämtning vid flygplatsen. Installation på hotellet och gemensam middag.

Dag 2 - 4

Vi börjar dagarna i Marocko med ett yogapass, också innehållande avslappning och meditation, sedan följer ridning. Vi rider ca 3-4 timmar och sedan stannar vi för lunch och siesta. Man väljer sedan om man vill fortsätta rida eller åka tillbaka till hotellet.

Dag 5

Dagen börjar med morgonyoga, följs av frukost sedan erbjuds en tur till Essaouira då det finns chans för shopping och promenad längs havet - den lilla staden är mycket spännande med sina myllrande gränder, små butiker, caféer mm. Man äter lunch i Essaouira. 

Dag 6

Morgonen bjuder som vanligt på skön yoga sedan följer lite egen tid under förmiddagen. Idag äter vi lunch på hotellet och rider i solnedgången. ​

Dag 7

Efter morgonyoga och frukost bär det av till Marrakech, här kan man shoppa, gå på hamam eller museum.

Dag 8

Transfer till flygplatsen med många oförglömliga upplevelser i bagaget. 

Med reservation för ev ändringar.

Yoga i Sahara

Har ni en bestämd tid när ni vill åka och är några stycken?

Jag kan skräddarsy resor utifrån era önskemål och erbjuder sol och bad, öken och berg, ridning, yoga, golf, vandring och rundturer m.m. Hör av dig med era önskemål så återkommer jag med ett förslag.

bottom of page