top of page

Våra resor

Lyxigt äventyr vid Atlantens kust

Lyxigt äventyr vid Atlantens kust! Ridning, yoga och exklusivt boende i underbara Marocko! Fyll på med energi - unna dig en skön vecka i magnifika Marocko! Vi njuter förstklassigt boende på Dar Boutazert med pool, egen svit och storslagen miljö. Under dessa sköna dagar ingår också yoga, ridning, drink före maten och trerätters middagar, en spadag med valfri behandling -massage, pedikyr eller reikihealing och möjlighet finns att boka fler för att skämma bort sig själv ytterligare. Vi rider ca tre timmar före lunch och om man kan sedan välja om man vill åka tillbaka till hotellet eller rida även under eftermiddagen. Våra hästar är vackra och trygga berber/arabhästar vana vid olika sorters ryttare och vi rider i den natursköna miljön kring Atlantkusten. Allt är ordnat förutom flygbiljetten, så missa inte detta - verkligen en upplevelse utöver det vanliga! Liten exklusiv grupp - max 8 personer.

Lyxresa på Dar Boutazert
4 - 11 Sept
Ridning längs Atlantkusten
28 sept - 5 okt

Rid längs Atlantkusten

Under denna ridresa i underbara Marocko rider vi längs havet, bland arganträd och i berberbyar, njuter av både soluppgång och solnedgång, marockanskt myntate, god mat och fantastisk natur. Yoga erbjuds för den som vill och det är magiskt att yoga i soluppgången till hästarnas mumsande och mjuka gnägganden. Hästarna är trygga berber/arabhästar vana att vara på långturer och guiderna är erfarna och riktiga hästviskare. Vi sover i tält eller kanske under bar himmel under ritten. Vill du uppleva ett riktigt äventyr så följ med till detta fantastiska land med de vänliga människorna!

Varmt välkommen med din anmälan!

Långritt i Sahara

Följ med på långritt i sagolika Sahara! Se vackra Sahara från hästryggen och rid i den mjuka sanden, upplev stjärnklar himmel och yoga i soluppgången i en sagolik natur. Sov i stora bekväma tält, eller kanske under bar himmel, med hästarna mumsande utanför. Vår kock lagar fantastisk mat, serverar frukost och middag. Under dagen är det lunchpicknick på lämpligt ställe där man också har chansen att ta en siesta, både vi och de otroliga hästarna - korsningar mellan berber och arab.

Upplev Marocko och följ med ett oförglömligt äventyr!

Ridning i Sahara
16 -23 nov
Solnedgång i ökencamp
16 -26 okt

Upptäck Marocko - hav, berg och öken i samma resa!

Upplev den fantastiska Saharaöknen, blicka ut över de vackra sanddynerna, trängs i de myllrande basarerna, se vacker arkitektur, den vilda Atlanten och unikt hantverk, njut av yoga i soluppgång och de fantastiska Atlasbergen! Välkommen att följa med på en rundresa i magiska Marocko! 

Magnifik solnedgång
28 dec - 4 jan

Nyårsfirande i Sahara

Välkommen att fira nyår i Sahara! Skåla in det nya året under den marockanska stjärnhimlen, rid i Saharas dyner, i oaser, i stenöken och genom berberbyar, möt lokalbefolkningen och sov under stjärnorna. Vi vandrar, rider kamel och spenderar två nätter i de stora dynerna i Merzouga. Cirka två dagar byter vi kamelryggen mot hästryggen. Du kommer att ha möjlighet att shoppa i lokala byar, se Ait Ben Haddou där flera filmer spelats in. Yoga erbjuds varje dag, du kan njuta av hamam, trängas i Marrakech trånga basar och upptäcka en ny värld. Varmt välkommen att uppleva detta fantastiska!

Har ni en bestämd tid när ni vill åka och är några stycken?

Jag kan skräddarsy resor utifrån era önskemål och erbjuder sol och bad, öken och berg, ridning, yoga, golf, vandring och rundturer m.m. Hör av dig med era önskemål så återkommer jag med ett förslag.

bottom of page