top of page

Varmt välkommen till

Sofia Travels

Jag heter Sofia, är från Värmland och har varit i Marocko många gånger. Sedan några månader tillbaka bor jag här och jag är såklart mycket förtjust i landet – det trevliga klimatet, djur, natur, kultur och de vänliga människorna.

 

Under några år har jag anordnat resor till Marocko och jag är så glad och tacksam för alla otroliga upplevelser, möten, kontakter och minnen jag har fått med mig på vägen. 

Upplev sagolika Sahara

Följ med på en oförglömlig resa

Jag gör ridresor och yogaretreats vid Atlantkusten och i Sahara, fantastiska upplevelser i en storslagen natur! Vi rider vackra, trygga och välskötta hästar och vi sover under stjärnorna, i tält eller på riad. 

Under alla mina resor erbjuds yoga för den som vill.

 

Kika gärna under "Våra resor" för att läsa vidare om varje enskild resa. 

Mer om Sofia

Jag är lärare, massör och yogalärare och har alltid varit intresserad av olika länder, språk och kulturer. I Marocko har jag dessutom en ”egen familj” som jag besöker regelbundet och alltid håller kontakten med. Jag pratar en del franska och arabiska som är huvudspråken i landet. Mina medarbetare är nästan bara marockaner, chaufförer, hästmänniskor, hotellinnehavare osv, och alla är otroligt serviceinriktade, hjälpsamma och trevliga att jobba med.

Det känns fint att kunna hjälpa till där jag kan, då förutsättningar i Marocko inte riktigt är som i Sverige. Jag har t ex gjort ett litet projekt på det lokala barnhemmet med tandvård och undervisat en del i English Street Class i Essaouira. Här lär man ut engelska med hjälp av volontärer på en gata inne i medinan, fantastisk upplevelse med barn och ungdomar som är otroligt motiverade. 

 

Hoppas du har möjlighet att följa med och uppleva detta med mig och att vi ses i Marocko snart!

Bekanta dig med kamelerna - öknens skepp

Tillsammans skapar vi minnen för livet!

Sofia Hultin

Sofia Travels

Vill du rida men din partner/kompis vill eller kan inte?

Ingen fara – han eller hon får åka fyrhjuling i stället och man möter upp på lunchpicknicken och samlas vid kvällslägret. (min 2 pers)

Vill du och ett sällskap ha en egen skräddarsydd resa?

Vandra, yoga, resa runt eller rida? eller allt i samma resa? Varmt välkommen att kontakta mig så kan jag ordna en resa precis som ni vill ha den. 

bottom of page