top of page

Följ med till Marocko!

Vilken av resorna passar dig bäst?

häst vattenbryn solnedgång.png

Håll dig uppdaterad!

Skriv in din e-mail-adress för att få nyhetsbrev och erbjudanden!

Annica Gustafsson

Att få rida en vecka längs Atlantkusten var en fantastisk upplevelse på så många plan. Sofias engagemang och fina personlighet, de fina hästarna och våra fantastiska guider, den goda servicen och den fantastiska maten. Att få uppleva den vackra naturen från hästryggen och att få komma till ställen som jag aldrig skulle ha hittat till annars. Träffa nya människor och koppla bort det digitala bruset och bara vara i nuet tillsammans. Det har varit en upplevelse som det är svårt att sätta ord på. Jag är så tacksam för den fantastiska resa.

Emma

En helt fantastisk upplevelse! Sofia och hennes medarbetare gör allt för att du ska få en härlig semester. Man känner sig omhändertagen och trygg och uppassad med mat och frukt efter ridpassen. Miljön i Sahara är verkligen sevärd och inger en känsla av andlighet. En speciell känsla att kunna plocka och äta en dadel direkt från trädet. Jag reste ensam och kommer göra det igen med Sofia. Sofia pratar både franska och arabiska så man behöver inte oroa sig om man inte kan det själv. Många av guiderna kunde engelska också. De gjorde ett toppenjobb med att se till att vårt läger var uppställt och alltid bäddade bäddar när vi kom fram i slutet av dagen. Alla såg till att vi resenärer hela tiden hade det bra! Så tacksam för denna helt magiska resa ❤️

Hanne Skancke

Et eventyr av en reise. Til tider litt krevende, men desto bedre når vi var vel fremme i camp for kvelden. Anbefales hvis du liker hester, sol, fart og spenning!
bottom of page